Nieuwsbrief november 2021

IMG_NEW
oostvaardersplassen-zeearend-2

Excursie zondag 21 november naar de Oostvaardersplassen

Vertrek 7.30 vanaf De Nieuwe Nes, Schoenmakerspad 1, 1741XM Schagen.
Kosten :25 euro.
Dit is een bijdrage aan de autokosten.,
De betaling graag contant voor aanvang van de excursie.
Opgeven in verband met vervoer bij Jan Hoving telefoon 06 20 00 06 92 of per mail:j.hoving10@kpn.nl
De excursie duurt de hele dag.
Voor alle activiteiten van Tringa stelt het bestuur dat deelnemers verantwoordelijk zijn voor hun eigen gezondheid en die van anderen. Wie niet gevaccineerd is, moet er zeker van zijn geen risico te vormen voor anderen. Draag een mondkapje in de auto en/of kom met eigen vervoer.
Een gebied dat bij iedereen tot de verbeelding spreekt zijn de Oostvaardersplassen.
Wat kunnen we er zien? Misschien de ijsvogel, het baardmannetje, de roerdomp, de aalscholver, de zilverreiger en zelfs de zeearend. Om de diverse vogelsoorten goed te kunnen observeren zijn er vele vogelkijkhutten in het gebied geplaatst.
index sovon

Landelijke Dag Sovon wordt online programma

Tot onze grote spijt hebben we moeten besluiten de Landelijke Dag alsnog volledig online te organiseren. Onder de huidige omstandigheden vinden we het niet verantwoord om een grote groep vogelliefhebbers bij elkaar te brengen. We hadden net als velen gehoopt dat we elkaar dit jaar weer konden ontmoeten, maar helaas zijn de omstandigheden er niet naar.
Maar niet getreurd. Ook online hebben we op 27 november een rijk aanbod aan lezingen. De hele dag is vanaf onze website kosteloos te volgen. Aanmelden kan hieronder.

Als je al een ticket voor de Landelijke Dag gekocht had, heb je automatisch toegang tot het online evenement. Het betaalde bedrag kun je terug krijgen. Hierover volgt nog bericht.

Zie Sovon https://www.sovon.nl/nl/actueel
livestreams_volgend_reehorst_ede_gld_ld_28nov2020_img_4096_voor_site